KB
Karim Benzema, den franske skandaleangriber, er langt om længe skadesfri og tilbage i Real Madrid-truppen. Spørgsmålet er, om han kan ryste den seneste vanvidsperiode, der har budt på afpresningsanklager, anholdelse og retsmøder, af sig.

M
For Messi. Otte uger er der gået, siden den argentinske boldartist beskadigede et ledbånd i sit ene knæ mod Las Palmas. For et par uger siden var det helt og aldeles utænkeligt, at han kunne nå at blive klar til ’El Clásico’. I den seneste uges tid har der været mægtige fremskridt, og Luis Enrique kunne i går med et lumsk smil fortælle, at argentineren er med i truppen. Han er ikke på 100 procent, men selv en halvklar Messi kan afgøre fodboldkampe.

BBC
Kan Real Madrid omsider stille med konstellationen BBC bestående af Benzema, Bale og Cristiano Ronaldo i front. Offensivt har madrilenernes spil haltet. 26 mål i 11 kampe er nærmest scoringskrise, når man hedder Real Madrid.

Keylor
Casillas hvem? Den chilenske sprællemand i Real-målet, Keylor Navas, har spillet en fremragende sæson og kæmper vel i disse dage med Manuel Neuer fra Bayern München om titlen som verdens bedste målmand. Navas er udset til en nøglerolle på Bernabeu i dag.

Rafa
Med efternavnet Benitez. Trods bare et enkelt nederlag i denne sæson har Benitez ikke for alvor formået at omvende Real Madrids blaserte publikum. Han er kedelig, og hans hold spiller kedeligt, lyder anklagerne. Et nederlag til Barcelona vil skabe rystelser målbare på Richter-skalaen.

JR
James Rodriguez har også været ude et stykke tid, men er i spil, hvis altså Benitez tør statse så offensivt mod et sprudlende Barcelona-hold.
»Det første, jeg gjorde, da han kom hjem fra Colombia, var at holde et møde med ham. Hvis vi føler, at han kan vinde kampen for os, bruger vi ham naturligvis,« siger Rafa Benitez.

P
For pressemøde. Ingen problemer er for banale til at kunne overses op til ’El Clásico’. For nylig havde Barca-spillere spas med at iklæde sig Halloween kostumer efter et møde med Getafe for at skræmme Luis Enrique, men kom i stedet til at afbryde modstanderholdets pressemøde.

Suarez/Neymar
I fraværet af ’storebror’ Messi har den sydamerikanske superduo boltret sig som perserkatte i sand. Barcelonas sidste 17 scoringer er fordelt mellem Neymar og Luis Suárez.