Lyt til artiklen

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Kom helt tæt på mirakelhistorien om Leicester i BT de kommende uger, hvor vi flytter en medarbejder til den engelske by

Europa er på kanten til at opleve en af de største fodboldsensationer nogensinde. Ja, vi har set Herfølge vinde det danske mesterskab, Kaiserslautern har som oprykker vundet Bundesligaen, Nottingham Forrest gjorde det samme i England i slutningen af 70’erne, og Verona (og Preben Elkjær) snød engang alle de store i Italien.

Men det er rimeligt at anføre, at intet af det har været mere chokerende, end det vil være, hvis Leicester gør sin kampagne mod det engelske mesterskab succesfuldt færdigt i denne sæson.

I en liga, hvor de største klubber har så enorm en økonomi, som det er tilfældet i England, vil det være en regulær sensation at se en miniput som Leicester løbe med mesterskabet.

Det har været en god historie længe, det er det stadig, og den vil BT selvfølgelig være helt tæt på.

Derfor flytter journalist på BT sporten Farzam Abolhosseini sin tilværelse til den midtengelske by for at fortælle om livet omkring sensationsklubben med danske Kasper Schmeichel på holdet.

Fra Leicester vil han de kommende uger fortælle historier om livet i klubben, som for et år siden var tæt på at rykke ud af Premier League, men som i år altså er i gang med at snyde alle de store i kampen om at vinde en af verdens hårdeste ligaer.

Farzam Abolhosseini vil i sine reportager fra England ikke kun have Leicester for øje. Der bliver også fokus på den tydeligste udfordrer i kampen om mesterskabet, Tottenham, der har landsholdskammeraten Christian Eriksen i en helt central rolle.  Men det er også vores mission at komme rundt i England og fortælle andre fascinerende historier om livet i verdens største fodboldliga.

Vi glæder os til at bringe alle historierne frem til BT’s læsere, og man kan følge med på alle vores platforme. Der vil være nyt fra mesterskabskampen i England både i BT’s printavis, på vores hjemmeside bt.dk og på BT Sportens facebook-side.

I kan læse med første gang i slutningen af denne uge, hvor vi er på plads i Leicester forud for holdets hjemmekamp mod West ham.

Andre læser også