Der er ikke noget at sige til, hvis Sergio Agüero har svært ved at falde i søvn i nat. I lørdagens kamp mod Newcastle scorede argentineren vanvittige fem mål på tyve minutter. Det er de hurtigste fem mål i Premier Leagues historie. Præstationen bliver endnu mere imponerende, når man hører City-manager Manuel Pellegrinis udtalelser efter kampen.

Her fortalte Pellegrini nemlig, at den argentinske stjerne allerede i pausen måtte modtage behandling for en skade. På det tidspunkt havde Agüero scoret en enkelt gang - og skaden var altså heller ikke værre, end at han på 13 minutter i anden halvleg formåede at score yderligere fire gange.

»Sergio var ikke sur over at blive skiftet ud. Han fik behandling i pausen, og det kunne have skabt problemer, hvis han spillede kampen færdig,« sagde Pellegrini og fortsatte de rosende ord:

»Sergio Agüero er en helt speciel spiller. I andre kampe har han måske mange chancer, men scorer ikke. I dag (lørdag, red.) havde han det samme antal chancer, men denne gang scorede han.«

Manchester Citys dyrtindkøbte belgier, Kevin de Bruyne, havde samtidig også svært ved at få armene ned efter sin holdkammerats præstation.

»Sergio Agüero kan score mål ud af ingenting. Det er fantastisk at have ham på holdet,« sagde han.

Netop de Bruyne scorede Manchester Citys sidste mål.