AGF har torsdag meddelt, at de har skrevet kontrakt med 22-årige Daniel A. Pedersen, der kommer fra Silkeborg. 

Daniel A. Pedersens skifte til den ambitiøse århusianske klub sker til sommer, hvor midtbanespillerens kontrakt med Silkeborg udløber. AGF skriver i en pressemeddelelse, at Daniel A. Pedersen har skrevet en tre-årig kontrakt med klubben.

- Daniel er en dygtig midtbanespiller, som besidder gode færdigheder i forhold til den spillestil, vi praktiserer. Han har allerede bevist sit værd på højeste niveau, og han har samtidig en alder, der gør, at han kan udvikle sig yderligere.Vi får med andre ord en spiller, der både kan styrke os med det samme og på den lidt længere bane, og vi ser frem til, at han bliver en del af vores trup til sommer, siger AGF's sportschef Jens Andersson til klubbens hjemmeside.

Jens Andersson indrømmer, at AGF gerne ville have hentet Daniel A. Pedersen allerede i dette transfervindue.

- Vi har forhandlet med Silkeborg om et skifte allerede i dette transfervindue. Vi er dog et stykke fra hinanden rent økonomisk, og det vil være uansvarligt af os at sige ja til det tilbud, vi har modtaget, når vi får Daniel transferfrit til sommer. Vi glæder os i stedet først og fremmest over, at aftalen til sommer er faldet på plads, understreger Jens Andersson.

22-årige Daniel A. Pedersen står noteret for seks U20- og seks U21-landskampe.