Familien til den afdøde krokodillejæger Steve Irwin laver et nyt tv-program kaldet 'Crikey! It's the Irwins', hvor de følger i Steve Irwins fodspor og afdækker deres arbejde med at bevare dyrelivet.

Bindi og Robert var små, da deres berømte far Steve Irwin døde af rokkegift i 2006.

Nu er de voksne, og er sammen med deres mor Terri Irwin klar til at fortsætte, hvor deres far slap og lave et tv-program om deres hverdag med vilde dyr og deres kamp for at bevare dyrelivet.

»I tv-showet har vi nogle fantastiske tilbageblik på min fars arbejde, fra at fodre krokodiller til at kæle med koalabjørne, og i tv-showet vil du også se os gøre de præcis samme ting. På den måde sikrer vi at det han elskede allermest tages med ind i fremtiden,« siger Bindi Irwin, Steve Irwins datter.

I tv-programmet, som har fået navnet 'Crikey! It's the Irwins', vil seerne både få indblik i familiens arbejde i deres zoologiske have 'Australia Zoo'.

Den ligger i Australien nær Queensland, hvor de hjælper dyr på deres dyrehospital.

Man vil også kunne følge med, når de rejser rundt i verden for at lave research.

»Vi tager dig med til Afrika. Vi tager dig med til Great Barrier Reef. Vi tager dig med op nordpå til det øde Queensland, hvor vi foretager vores krokodille-research. Det hele handler om dyrelivet, det hele handler om bevaring og at have det sjovt som en familie,« siger Robert Irwin om showet til New York Times.

Crikey! It's the Irwins har premiere på Animal Planet den 28. oktober kl. 20.00.