'Jeg lukker din røv ned', 'jeg er ikke en abe', og 'jeg nægter at svare'. Filminstruktøren Quentin Tarantino lagde ikke fingre imellem, da et interview med britiske Channel 4 torsdag kørte helt af sporet.

Tarantino var i studiet for at tale med interviewer Krishnan Guru-Murthy om sine nye, Oscar-nominerede film Django Unchained, der får premiere i Danmark i slutningen af januar. Men da intervieweren spurgte ind til den rå vold, som filmen er blevet kritiseret for at portrættere, mistede den flamboyante instruktør overblikket.

- Lad være med at stille mig sådan et spørgsmål, jeg bider ikke på. Jeg nægter at svare på det spørgsmål, sagde en ophidset Quentin Tarantino.

Hvorfor?

- Fordi jeg nægter at svare. Jeg er ikke din slave, og du er ikke min ejer. Du kan ikke få mig til at danse til din melodi. Jeg er ikke en abe, sagde Tarantino.

Herefter forsøgte intervieweren at bløde situationen op ved at fortælle, at filmens hovedrolleindehaver Jamie Foxx har udtalt, at skuespillere og instruktører skal være opmærksomme på, hvordan film-vold påvirker publikum. Det var dog langt fra nok til at berolige instruktøren.

- Så må du tale med ham om det. Han er her i dag, så du kan tale med ham om det. Jeg vil ikke. Jeg er her for at sælge min film. Det her er en reklame for min film - det skal du ikke tage fejl af, sagde Tarantino.

Så du vil ikke tale om seriøse emner?

- Jeg vil ikke tale om det, det du vil tale om. Jeg vil ikke tale om konsekvenserne af filmvold. Og grunden til, at jeg ikke vil det, det er fordi, at jeg allerede har sagt, hvad jeg har at sige om den sag. Hvis folk bekymrer sig om, hvad jeg mener om den sag, så kan de google mig. Jeg har haft den samme holdning i 20 år, og den har ikke ændret sig, sagde Tarantino, før han fulgte op med de lidet flatterende ord:

- Jeg lukker din røv ned.

Se hele interviewet HER.

Interviewet bliver for alvor saftigt 4:30 inde i videoen.