Morten Grunwald var alt andet end begejstret, da B.T. mødte ham efter lørdagens gallapremiere på den nye Olsen Banden-film i 3D.

Visionen er klar.

De folkekære Olsen-banden film er ført ind i en ny tidsalder med 3D-effekter.

Resultatet ligger klar i form af 'Olsen-banden - på de bonede gulve', som i går havde gallapremiere. Men ikke alle er lige begejstrede for det færdige produkt.

B. T. mødte bandens Benny alias skuespiller Morten Grunwald til en bedømmelse af filmen efter gallapremieren, og han var langt fra imponeret over det, der er sket med Olsen-banden.

- Det var karakteristisk, at kunstneren Saly's rytterstatue af Frederik V på Amalienborg slotsplads var lavet om til en gyngehest. Så synes jeg, der var for meget gyngehest og for lidt Saly over filmen.

Figurerne havde jo Botox i læberne! Det virkede besynderligt.

Ansigterne var rædselsfulde.

Der er meget langt fra Balling til det her, lyder dommen fra den 75-årige scenemester, som ellers gerne ville have givet filmen pæne ord med på vejen.

- Jeg havde mine bange anelser, da jeg hørte om projektet, men jeg ønsker dem da pøj-pøj med det. Det bedste, jeg kan sige om filmen, er stemmerne - den ene bedre end den anden, men historien var langt fra Ballings præcise instruktion.

Dengang nød vi at spille med i den gode historie. Det var en eventyrlig produktion, husker Morten Grunwald.

Alt i alt fører filmen ikke Morten Grunwald tilbage til de gamle dage og makkerskabet med Ove Sprogøe og Poul Bundgaard: 'Nej, jeg tænker ikke på dem i forbindelse med denne film. Jeg tænker på dem på en helt anden måde, lyder det varmt fra Grunwald.

'Olsen-banden - på de bonede gulve' har officiel premiere på lørdag.