En gravid, vietnamesisk kvinde opdagede ægtemandens utroskab og valgte, sammen med fire veninder, at straffe elskerinden ved at putte chilier op i hendes vagina. Det skriver Daily Mail.

23-årige Ly Chanel blev mere og mere mistænksom, da hendes mand gennem syv måneder flere gange forsvandt hjemmefra i flere timer. Det fik hende til at følge efter den 24-årige ægtemand. Sammen med fire veninder brasede hun rasende ind på et hotelværelse i Thai Nguyen-provinsen, hvor manden havde sex med en elskerinde.

Kvindegruppen holdt elskerinden fast i sengen, tog hendes undertøj af, åbnede en stor pose red bird’s eye-chili og begyndte at stikke dem op i kvindens vagina. Chiliernes styrke ligger på 200.000 scoville. Til sammenligning ligger en normal jalepeno-chili mellem 2.000 og 8.500 på scoville-skalaen.

Kvinderne lagde derefter billeder af hævnaktionen på nettet, hvor de pralede med deres gerning.

‘Hvordan kan han tage sig af os, hvis han er utro med en anden pige - en kvinde, der smadrer familien. Kvinder kan nemt tilgive, men de glemmer ikke. Jalousi er smertefuldt. Det vil hun komme til at sande”, skrev Ly Chanel ifølge Daily Mail.

Det gav dog bagslag, for flere begyndte at angribe kvinderne, fordi de var gået efter elskerinden og ikke den utro ægtemand, der skal være far til Lys barn om et halvt år.

Ifølge politiet har elskerinden ikke indgivet nogen anmeldelse af episoden, men Ly Chanel kan se frem til en bøde, hvis det sker. En eventuel bøde vil kunne komme på tale, fordi hændelsen kan blive betegnet som ren ydmygelse på nettet. Dertil kan Ly Chanel også blive straffet, hvis elskerindens nedre regioner har taget skade.