Var du vidne til episoden, eller ved du noget om sagen? Så hører BT meget gerne fra dig. Send en mail til 1929@bt.dk eller skriv en besked til os her på Facebook.

En kvindelig cyklist er tirsdag eftermiddag blevet ramt af letbanen i Aarhus. Letbanen har derfor været midlertidigt ude af drift.

Det oplyser Østjyllands Politi til BT.

Ifølge Ritzau var der tale om en 36-årig kvinde, som slap fra påkørslen med knubs.

BT talte tidligere onsdag eftermiddag med Østjyllands Politi, som fortalte, at kvinden havde fået nogle hudafskrabninger.

»Det sidste, vi ved, er, at ambulancen tog hende med til sygehuset til undersøgelse. Hun har fået hudafskrabninger forskellige steder på kroppen, hvor hun er landet, men hun har haft hjelm på, og det kan jo godt have taget stødet. Det har helt sikkert hjulpet hende i det her tilfælde,« siger Peter Hunniche, vagtchef ved Østjyllands Politi.

Kvinden blev ramt af letbanen klokken 15.19 tirsdag den 16. maj i krydset mellem Oluf Palmes Allé og Brendstrupgårdsvej i Aarhus.

»Hun har kørt på cykelstien mod sin egen færdselsretning og er drejet til venstre indover letbanens skinner, hvorefter toget rammer hende,« forklarer Peter Hunniche.

Ritzau skriver senere onsdag eftermiddag, at kvinden ifølge politiet svingede ud foran letbanen uden at se sig for.

På grund af påkørslen blev letbanen midlertidigt sat ude af drift, men vagtchefen fortæller, at den kører igen.