25-årigeThomas Glerup er stadig rystet efter, at han fredag morgen blev angrebet af to kamphunde på sin løbetur.

Sårene fra hundebiddene er så dybe og mange, at han skal tilbringe ind til midt i næste uge på Aalborg Sygehus.

- Især på mit venstre ben har hundene med deres bid efterladt så store sår, at det vil gå flere uger før jeg igen kan løbe, siger Thomas Glerup til BT fra sin sygeseng på Aalborg Sygehus.To kamphunde på hver 30-35 kilo, der ikke var i snor, løb efter ham, da han løb en morgentur ved Anders Borks vej i Aalborg. En forbipasserende kvinde i bil må redde ham fra de glubske hunde ved at åbne bildøren. Den ene hund hang stadig fast i benet, da han kom ind i bilen - og den kvindelige chauffør måtte banke kamphunden hårdt i hovedet med en barnestol til den endeligt løsnede sit greb.

- Det værste er, at det her skete lige ved en skole. Tænk hvis det var en 7-årig som hundene havde angrebet. Det ville vedkommende nok ikke kunne klare - vi taler jo om to store og endda ulovlige kamphunde, der overfaldt mig samtidig, siger Thomas Glerup.

Kamphundene var begge af en race, der blev forbudt for nogle år siden. Men da de begge var født og købt af ejeren inden forbuddet, var de lovlige.

- Og det synes jeg, da at man burde tænke over. Sådanne hunde skal da ikke have lov til at løbe frit omkring, siger Thomas Glerup til bt.dk.