Søndag fylder forsvundne Emilie Meng 18 år. Og på Facebook vælter det ind med lykønskninger, hvor der samtidig opfordres til at tænde et lys for Emilie i håbet om, at hun kommer hjem igen.

På Facebook i gruppen for 'Eftersøgningen af Emilie Meng' skriver ven af familien Zuzu Heidelbach tillykke til Emilie med en opfordring til danskerne om at tænde et lys for Emilie.

»Vi havde sådan håbet vi havde fundet dig og fået dig hjem til din familie, dette er desværre ikke tilfældet, men vi giver ikke op, vi giver ALDRIG OP! Du og din familie er i alle vores tanker nat og dag,« skriver Zuzu Heidelbach på Facebook.

Emilie Meng er sidst set 10. juli, da hun skiltes med veninderne ved Korsør Station klokken 04:00 om morgnen efter en bytur. Siden har frivillige og politi ledt med lys og lygte efter hende, og i gruppen 'Eftersøgningen af Emilie Meng' på Facebook har frivillige blandt andet koordineret plakatopsætning i hele Danmark.

Facebook-opslaget er blevet delt mere end 300 gange og høster flere end 350 kommentarer, som hovedsageligt ønsker forsvundne Emilie tillykke med fødselsdagen og sender tanker med håb og kærlighed til nu 18-årige Emilie Meng.

»Hvor end du er ønsker vi dig hjertelig tillykke med fødselsdagen. Du er savnet og elsket af MANGE,« skriver Zuzu Heidelbach.

Flere opfordrer til at tænde et lys her klokken 11.11 søndag for at vise deres støtte til familien.

»Vi opfordrer alle til stilhed i dag og i stedet tænde et lys for Håb om at få Emilie hjem,« slutter Zuzu Heidelbach med en hilsner på hele Danmarks vegne.