____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>En aktionsstyrke er fredag klokken 12.20 trængt ind i en opgang i Gellerupparken ved Aarhus.

Der er tale om den opgang, hvor der tidligt tirsdag morgen blev skudt ind igennem et vindue i en af lejlighederne.

- De kom rullende med en indsatsvogn, hvor fem-seks betjente springer ud med hjelme, våben og en rambuk til at slå en dør ind, fortæller BTs udsendte.

Mindre end et minut efter aktionen kom en bil fyldt med indvandrerdrenge kørende i høj fart væk fra stedet.

Aktionen kommer kort efter, at flere af områdets unge stod frem med våben på tv med det klare budskab, at der er bandekrig. De unge advarede om, at de var parat til at hævne angrebet om tirsdagen. 

Betjentene, der ikke ønsker at tale med pressen, var meget usædvanligt alle maskerede med elefanthuer.

Chefpolitiinspektør Bent Preben Nielsen oplyser til BT, at fire personer er anholdt for at komme med trusler på TV og for besiddelse af våben.

- Vi har jo haft disse skudepisoder over et par uger, og senest var der unge, som torsdag aften stod frem på tv-skærmen og fremsatte trusler. Det har vi efterforsket videre på, og vi har foreløbig nu anholdt tre eller fire. Vi arbejder stadig på sagen, siger Bent Preben Nielsen.

Ikke alle anholdelser er foretaget på eller omkring den opgang på Gudrunsvej i Gellerup, hvor en specialstyrke omkring klokken 12 rykkede ind i.

Nogle af de unge mænd er blevet pågrebet i Aarhus by, hvor de blev standset i bil af politipatruljer, oplyser chefpolitiinspektøren. Ifølge BTs udsendte har aktionsstyrken forladt området igen klokken 13.15, mens politiets teknikere stadig er igang med at ransage den pågældende lejlighed.