Seernes redaktør på TV2, Lars Bennike, langer hårdt ud efter TV2 og politisk redaktør Henrik Qvortrup, efter Naser Khader tirsdag fik byrettens ord for, at Se og Hørs artikel op til valget i 2007, der beskyldte ham for at bruge sort arbejdskraft, var uden belæg.

Henrik Qvortrup var på daværende tidspunkt chefredaktør for Se og Hør, og var i dagene efter artiklen i offentlig infight med Naser Khader, der blandt andet kaldte Qvortrup 'et svin'.

Se og Hørs beskyldninger om sort arbejde fik store konsekvenser for Khader og Liberal Alliance, der stod til at få et tocifret antal mandater i Folketinget. Et antal, der skrumpede til fem, efter flere medier, blandt andre TV2, blæste sagen stort op i deres nyhedsudsendelser.

Men da Naser Khader tirsdag fik Københavns byrets ord for, at der ikke var belæg for historien, var Henrik Qvortrup tavs, og TV2 nedtonede kendelsen. Khaders sejr var ikke nævnt i 16, 18 og 19-nyhederne, og Henrik Qvortrups eneste kommentar til sagen var, at han ingen kommentar har.

Det fik flere af tv-kanalens seere op i det røde felt, og debattører anfægtede både TV2's dækning, ligesom nogen beskyldte Henrik Qvortrup for at mangle 'moral og mandsmod'.

En kritik, Lars Bennike udmærket forstår.

- Qvortrup er normalt ikke mediesky – i denne uge har han således fundet tid til at deltage i en julequiz i avisen Metroxpress, ligesom han har udtalt sig på News om skattesagskommissionen. Selvfølgelig burde han også have stillet op i Khader-sagen, som fik store politiske konsekvenser den gang i 2007, skriver Lars Bennike i sin blog på tv2.dk, før han retter skytset mod sin egen arbejdsgiver:

- Og TV2 nyhederne burde have givet nyheden om dommen en mere prominent behandling ikke kun på den smalle News-kanal, men også i Nyhederne på hovedkanalen. Det er her, det store flertal af seerne er, skriver han.

Lars Bennike fortsætter sin kritik ved at fastslå, at da TV2 endelig bringer et indslag om Khaders sejr, er det  i 22-nyhederne, og at Henrik Qvortrups rolle i sagen end ikke nævnes. Han skriver videre, at Henrik Qvortrups manglende synlighed efter dommen 'er skadeligt for troværdigheden'.