Fredag aften blev sidste dans på nationalt TV for Katrine Fruelund og hendes dansepartner Aslak Amtrup, der måtte forlade Vild med dans efter en omdans mod James Sampson og Mie Moltke.

Efter første dans stod det klart, at Katrine Fruelund og dansepartner Aslak Amtrup sammen med James Sampson og Mie Moltke måtte varme stænger og hofter op til endnu en omgang dans på gulvet for at forsøge at redde livet i konkurrencen, hvor Wafande og Christopher gæstede showet med live- optrædener.

På trods af den ekstra dans, lykkedes det ikke Katrine Fruelund at overbevise dommere og seere om, at hun skulle have en billet til dansegulvetgulvet næste fredag.

»Det har været en kæmpe oplevelse og en kæmpe rejse både mentalt og fysisk. Det har virkelig været en fest, og man har nærmest fået en helt ny familie, og det tager jeg med mig videre,« lød det fra en fattet Katrine Fruelund, efter det stod klart, at hun måtte forlade konkurrencen.

Dermed følger Katrine Fruelund og Aslak Amtrup i fodsporene på politikeren Rasmus Jarlov og partneren Mille Funk. De to røg ud af Vild med dans i sidste uge.