Da jeg blev spurgt, om jeg ville være med, tænkte jeg ikke over det to gange, siger model og blogger Sarah Louise Christiansen om sin medvirken i dummyen til TV2s reality-program ’Top Dog’.

Men efter dødsulykken lørdag har hun det anderledes:
- Hvis jeg blev spurgt nu, ville jeg helt klart sige nej tak.

Alligevel fortryder den 30-årige model ikke sin medvirken.

- Det var en fed oplevelse, og jeg følte mig ikke utryg på noget tidspunkt, selvom det var helt vildt, noget af det vi gjorde. På et tidspunkt hang jeg med hovedet nedad, og blev trykket med 5 G. Jeg lavede også loops, og vi legede ’chicken’, hvor man flyver lige mod hinanden og skal undvige i sidste øjeblik. Men det kan jo gå galt, og man lægger jo sit liv i andres hænder.

- I Djævleræs, hvor jeg også var med, gik det da også galt nogle gange, men det er meget anderledes, når det er i luften. Der kan man dø, hvis det går galt, siger Sarah Louise, der deltog sammen med håndboldspilleren Lars Rasmussen, der også fik noget af et adrenalinsus.- Det var en sindssygt vild oplevelse. Alligevel var vi i meget, meget sikre hænder, siger den tidligere landsholdsspiller til B.T.

- Da jeg så flyet, tænkte jeg: ’Den er gammel - ingen tvivl om det.’ Det er som at sidde i en lille bil. Det larmer, og den bliver revet rundt i vinden.

- Vi styrede det hele - simpelthen. Han (piloten red.) lettede og landede for os, og så overtog vi selv styringen og lavede alt: Loops, vendte den i vilde sving og så videre. Der var to fly, der fløj samtidig. Den var skæv i luften, og vi blev kastet rundt. Vi lavede loop og fløj rundt i kredse.- Der var knald på. Vi skulle også jagte hinanden og skyde efter hinanden - med løst krudt selvfølgelig, fortæller Lars Rasmussen om den type ’air combat’, som de to Siai Marchetti SF-260-fly blev brugt i.