- Det er en katastrofe. Sådan beskriver Susan Astani, Christians Kjærs kæreste, dagen derpå ødelæggelserne efter den voldsomme brand, som lørdag raserede på Christian Kjærs trelængede lystejendom Øster Nørskov på spidsen af den smukke Limfjords-ø Venø.

Susan Astani siger til bt.dk, at hun og Christian Kjær trods alt er ved godt mod, men at de selvsagt er meget kede af det store tab af effekter – ikke mindst dem af affektionsværdi - som gik op i flammer, da ilden bredte sig og til sidst kom helt ud af kontrol.

- Vi nåede at fjerne de gamle malerier fra væggene, så de er da reddet. Men ellers er der desværre ikke meget tilbage. Vi troede jo hele tiden, at branden kom under kontrol, og det troede brandfolkene også.

- Men det blev bare ved med at udvikle sig, og til sidst var der ikke mere at gøre. Hvis vi havde vidst, at det ville gå så galt, så var vi med det samme gået i gang med at få de ting, der har affektionsværdi, ud af huset, siger Susan Astani til bt.dk.


Vis Venø på et større kort

Christian Kjær ejer cirka 40 procent af Venø gennem flere opkøb af ejendomme.

Efter den smukke stråtækte gård på Nørskovvej 19 udbrændte, har parret opholdt sig i nabohuset, som også ejes af Christian Kjær.

LÆS MERE I B.T.s MANDAGSUDGAVE