Amin Skov er fortsat meget påvirket af nattens voldsomme episode, hvor han vågnede op i sin restaurant med flammer omkring sig - og endte med at hoppe ud af vinduet for at slippe væk.

Ejeren af den omstridte Restaurant Vejlegården, Amin Skov, blev i nat fundet bevidstløs og forslået ude foran restauranten, efter han i panik måtte kaste sig ud af vinduet for at redde sig fra en brand. Han blev efterfølgende indlagt med røgforgiftning og er fortsat på Vejle Sygehus, hvor familien er samlet omkring ham.

Hans tilstand er gradvist forbedret i løbet af dagen, men alligevel husker han kun brudstykker af, hvad der skete.

- Jeg fik lige to minutter med ham på hospitalet. Han var meget usammenhængende, men han forklarer, at han sidder og laver regnskaber på sit kontor, og så er det noget med, at han skal ud og have en cola. Det næste han siger, det er: 'så vågner jeg, og så kan jeg ikke komme ud, fordi det brænder'. Og så kravler han ud igennem vinduet på kontoret, siger talsmanden for Restaurant Vejlegårdens Støtteforening, Frank Schwaner, der udtaler sig på vegne af familien i sagen, til bt.dk.

Han fortæller videre, at Amin Skov fortsat har været medtaget i løbet af dagen, hvor han er blevet behandlet for røgforgiftning, ligesom han er forslået.

- Om det skyldes, at han hoppet ud af vinduet, eller om han har raget mod noget, da han ikke kunne finde rundt derinde i mørket, det ved jeg ikke. Han hopper ud af vinduet, fordi der ikke er andre veje ud. Den anden dør i lejligheden er spærret af på grund af et tidligere indbrud, så det er kun muligt at komme ud af vinduet på det tidspunkt, siger Frank Schwaner.

Amin Skov er her til aften omgivet af det meste af sin familie, der er 'meget, meget berørte og kede af det'.