Det var en yderst lykkelig Vincenzo Nibali, der efter sin samlede sejr og hyldest på Champs-Élysées, kunne fortælle, at han på ingen måde, havde forestillet sig, at sådan en sejr ville smage så godt.

Det forklarede han til Tour de Frances hjemmeside kort efter, han kom ned fra podiet.

- Jeg er blevet spurgt en del de sidste par dage om, hvad der er mit største minde fra Touren, og jeg havde ikke regnet med, at jeg ville få den følelse af glæde på podiet på Champs-Élysées. Det er smukkere, end jeg kunne forestille mig, siger Vincenzo Nibali.

Der var ingen tvivl om, hvem der skulle have æren for Nibalis førsteplads og mange etapesejre.

- Jeg vil dedikere sejren til mit hold og min familie, lyder det fra Nibali, hvor danske Jakob Fuglsang var en vigtig del af Astana-holdet, som Nibali kører for.

Nibali fortalte, at hvis han ikke havde havde sin kone Rachele og sin datter Emma ved sin side, havde han ikke vokset så meget som ung rytter, hvilket har gjort ham til det, han er nu, nemlig vinder af Tour de France.

- Jeg har sjældent følt så stærke følelser i mit liv, så jeg vil gerne takke Touren. Tak til alle, siger Vincenzo Nibali.

Det var også et helt utroligt Tour de France for Nibali, der kørte i den gule førertrøje i hele løbet på nær to etaper og selv vandt fire etaper i løbet.