Lyt til artiklen

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Chris Froome (SKY) overvejer at følge op på sin nylige Tour de France-sejr ved at stille op til den næste Grand Tour - Vuelta a Espana - i august.

Overvejelserne kommer, ifølge Sky Sports, efter Team Skys boss Dave Brailsford har opmuntret Froome til at 'leve i nuet' og udnytte hans nuværende succes. I stedet for kun at kigge på langsigtede mål.

Den nykårede tour-vinder har ikke taget en endelig beslutning omkring deltagelsen i Vuelta a España. Men det forventes, at han vil melde noget ud i de kommende dage, da det tre uger lange etapeløb begynder om under en måned.

Med den korte periode mellem Tour de France og Vuelta a Espana er det en sjældenhed, at ryttere har succes i begge løb samme år. Kun de to franskmænd Jacques Anquetil og Bernard Hinault har formået det.

Derfor erkender Chris Froome, at det bliver svært at vinde Vueltaen i år.

»Jeg ved, det bliver en stor udfordring, hvis jeg lige om lidt skal køre efter klassementet i en ny grand tour. Men jeg har tænkt meget over det, og det ligger måske i kortene, at jeg skal,« siger Chris Froome til Sky Sports News HQ.

Vuelta a Espana køres fra den 22. august til den 13. september.

 

Andre læser også