Den belgiske cykelrytter Tom Boonen må opgive at stille til start i Paris-Roubaix, efter han styrtede i Flandern Rundt i søndags.

____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>Den tredobbelte vinder af forårsklassikeren Paris-Roubaix, belgieren Tom Boonen, får ikke chancen for at forsvare sin sejr fra sidste år, når løbet køres på søndag.

Under Flandern Rundt i søndags styrtede belgieren, og selvom han slap uden brud, er smerterne alligevel for store til at køre et så hårdt løb som Paris-Roubaix.

Derfor mister Omega Pharma-Quickstep holdets kaptajn til den brostensbeklædte cykelklassiker.

- Det er ikke en mulighed. Det er hårdt at måtte opgive et løb som det her, men jeg kan virkelig ikke køre. Jeg er i store smerter, og det bliver helt sikkert ikke bedre de næste par dage, siger han til holdets hjemmeside.

Der var blot kørt 19 km af Flandern Rundt, da Boonen ramte et skilt og styrtede. Og efterfølgende var han ikke i tvivl om, at noget var helt galt.

- Vi kørte rigtig hurtigt. Feltet svingede en smule til venstre, og jeg fulgte med, da jeg pludselig rammer et plastikskilt i siden af vejen. Pludselig lå jeg på vejen, og jeg kunne ikke engang trække vejret i starten. Jeg forstod med det samme, at noget var galt, siger han. 

Det har bestemt ikke været Tom Boonens sæson indtil videre, der er blevet ødelagt af sygdom og skader.

Så sent som forrige søndag styrtede han også i løbet Gent-Wevelgem, og han er ved at være godt træt af alle uheldene. 

- Desværre er 2013 ikke rigtig mit år. Jeg har haft for mange problemer og nu det her, siger han.