Team Sauerland venter stadig på en opringning fra Mogens Palle, der søndag annoncerede, at han gerne vil søsætte danskerbraget mellem Sauerland-bokseren Patrick Nielsen og staldløse Rudy Markussen.

Det fortæller Nisse Sauerland, den ene halvdel af det tyske brødrepar bag Team Sauerland, til BT.

»Mogens og Hans Henrik (Palm. tidligere europamester og potentiel medarrangør, red.) giver pressen historier om et tilbud, men jeg har dags dato endnu ikke modtaget dette tilbud. Patrick Nielsen har en eksklusiv kontrakt med Team Sauerland, og derfor skal alle tilbud gå igennem os,« siger Nisse Sauerland.

Det er opsigtsvækkende, at 81-årige Mogens Palle, der fra starten af 1960'erne og helt frem til slutningen af 00'erne har arrangeret et hav af store kampe, efter flere års fravær vender tilbage til topboksning.

Palle vil betale Markussen og Nielsen hver 100.000 euro (godt 750.000 kroner) for at mødes i ringen. Team Sauerlands tilbud til Markussen lyder på 60.000 euro (omkring 450.000 kroner).

Nisse Sauerland, der har været på kant med Palle, siden de tyske promoterer 'stjal' Mikkel Kessler fra den danske stald, tvivler på, at der ligger andet end drilleri bag comebacket.

»I det lange løb tror jeg ikke på, at der er nogen reel substans i tilbuddet. Mogens sigter bare efter at gøre vores promotor-job sværere,« siger Nisse Sauerland, der også undrer sig over den pludselige alliance mellem Palle og Rudy Markussen.

»Jeg var overrasket over at se Mogens' tilbud i BT i går (søndag, red.). Først og fremmest, fordi Mogens altid har været offentlig omkrig sine negative følelser over for Rudy, og omvendt har Rudy skrevet en rap-sang, hvori han sviner Mogens til, og Rudy var lettet, da han omsider slap ud af kontrakten (med Stald Palle, red.).«