Ifølge det irske medie Daily Star skal danske Patrick Nielsen bokse VM-kamp mod den forsvarende WBO-mester Andy Lee til marts. Danskerens promotor bekræfter forhandlinger. 

Mediet mener således at vide, at den danske bokser skal møde Andy Lee, som vandt WBO-bæltet med en knockoutsejr over russiske Matt Korobow i Las Vegas for blot en måned siden, i en VM-kamp kamp i 3 Arena på udebane i Dublin lørdag den 14. eller lørdag den 21. marts.

Dermed ser det ud til, at Patrick Nielsen ikke er blevet skræmt af udebanekampe, selv om danskeren for et halvt år siden led et klart nederlag på point, da han i Moskva mødte russiske Dmitry Chudinov.

Promotor Kalle Sauerland bekræfter over for bt.dk, at der er forhandlinger i gang om en ny kamp til Patrick Nielsen.

»Jeg kan bekræfte, at vi forhandler om en kamp, men der er endnu ikke nogen konklusion. Jeg har ikke flere kommentarer på nuværende tidspunkt,« lyder det fra tyskeren.

Hvis kampen mellem Patrick Nielsen og Andy Lee bliver en realitet, vil det ikke være første gang, at de to skal mødes i en boksering. For to år siden var ireren nemlig på besøg i København, hvor Patrick Nielsen agerede sparringspartner for Andy Lee forud før hans møde med amerikanske Darryl Cunningham.

Andy Lee må betragtes som en yderst kompetent modstander, og formentlig den stærkeste som Patrick Nielsen nogensinde har mødt. Han har vundet 32 kampe og blot tabt to. Det seneste nederlag faldt i 2012 mod Julio Cesár Chavez Jr., som vandt over Andy Lee på knockout.

Ifølge Daily Star får Andy Lee 2,5 millioner for opgøret mod danskeren, mens det ikke oplyses, hvad Patrick Nielsen vil få ud af det økonomisk.