HB KØGE - VEJLE
Vejle er inde i en rigtigt god periode med fem sejre i træk, men alligevel virker de til at være blevet for store favoritter i denne kamp. Fire af sejrene er nemlig kommet hjemme, og nok vandt man så den sidste udekamp i Næstved, men man var i problemer og vandt kun på et sent mål. HB Køge spiller på kunstgræs, hvilket alt andet lige skal være en fordel for dem, og nederlaget i Vendsyssel var trods alt det første i seks kampe. Dertil kommer,
at Nicolas Gianini Dantas er i karantæne for gæsterne,
hvorfor der bør være værdi på, at HB Køge får point.

HB Køge får point i kampen
Danmark - NordicBet Liga, klokken 19:00
Oddset 1,80 er fundet hos Danske Spil

SLAVIA PRAG - DORTMUND
Slavia Prag leverede en fremragende defensiv indsats, da man hentede uafgjort ude mod Inter, og mon ikke det bliver samme udgangspunkt, man har i denne kamp mod Dortmund. Godt nok er Dortmund normalt et offensivt hold, men så mange mål er der heller ikke i deres europæiske kampe. Faktisk har man kun scoret i én af de sidste seks kampe i Champions League, og i sidste sæsons gruppespil gik samtlige tre udekampe under denne mållinje. Oven i er uafgjort ingen katastrofe for nogen af holdene, hvorfor vi her går efter få mål i kampen.

Under 2,5 mål i kampen
UEFA - Champions League, klokken 18:55
Oddset 2,30 er fundet hos Betfair Sportsbook

VALENCIA - AJAX
Ajax var imponerende i sidste sæson, men det er alligevel svært at se, at denne kamp skal vurderes næsten lige. De mistede trods alt en del af stamspillerne fra sidste sæsons succeshold i sommerpausen, og må vurderes noget svagere i denne sæson. Valencia er normalt stærke hjemme, og virker til så småt at være kommet sig ovenpå turbulensen med fyringen af træner Marcelino. Man har hentet imponerede sejre ude mod Chelsea og senest Athletic Bilbao, og selv om værterne er uden Jose Gaya og har Kevin Gameiro tvivlsom, bør værdien være på dem.

Valencia vinder kampen
UEFA - Champions League, klokken 21:00
Oddset 2,60 er fundet hos Betfair Sportsbook