Brønshøj - Vanløse
Topopgør i 2. division, som næppe ender med mange mål. Brønshøj har en stærk defensiv, men kan man afvise indlægsspillet, er man godt afsted på at stoppe deres offensiv. Det burde Vanløse kunne, men modsat er gæsterne heller ikke et hold, der normalt sprudler offensivt. På naturgræs har Vanløse i denne sæson spillet syv ud af 10 kampe under denne mållinje, og kigger vi på Brønshøj er deres seneste fem kampe på stribe endt med maksimalt to mål. Tager vi med, at banen formentlig er både tung og næppe i optimal stand, ligner det ikke mange mål.

Under 2,5 mål i kampen
Danmark - 2. division pulje 1, klokken 15:00
Oddset 1,75 er fundet hos Bet365

Inter - Parma
I de første fire hjemmekampe er det kun Juventus, der har formået at score på Inter, og det er svært at se, at Parma skal ændre på det. Både Roberto Inglese og formentlig også Andreas Cornelius er ude til denne kamp, og det er er trods alt to af holdets foretrukne angribere. Dertil kommer, at Parma ikke har været specielt gode offensive på udebane, hvor man hverken mod bundholdet SPAL eller Lazio formåede at score. Inter kan komme i stærkeste opstilling, og selv om de kan være trætte efter Champions League, bør man gå efter nul scoringer fra Parma.

Parma scorer ikke i kampen
Italien - Serie A, klokken 18:00
Oddset 2,00 er fundet hos Danske Spil

Watford - Bournemouth
Det virker voldsomt med så høj en betaling på få mål i denne kamp. Under Quique Sanchez Flores har Watford anlagt en ret defensiv spillestil siden man blev skilt ad mod Manchester City, og samtlige tre kampe siden da er da også endt med få mål. De er endda uden de to angribere Danny Welbeck og Troy Deeney, selv om det så er et minus, at backen Jose Holebas er ude med karantæne. Bournemouth er som udgangspunkt et hold med mål i, men de har været mere defensive i de seneste par kampe, hvorfor et spil på få mål i kampen giver ganske god mening.

Under 2,5 mål i kampen
England Premier League, klokken 16:00
Oddset 2,30 er fundet hos Bwin