Det er finaledag ved VM i Brasilien, hvor Tyskland møder Argentina. Det betyder, at de fleste fodboldinteresserede glæder sig meget til kampen - men i England sidder en rockstjerne og himler med øjnene over al virakken.

Oasis-frontmanden Liam Gallagher er nemlig ikke særligt imponeret over kampen, selv om han er kendt som en meget stor fodboldentusiast, der som regel er at finde til Manchester Citys hjemmekampe.

På det sociale medie Twitter har han været ude med et specielt indspark til finalekampen.

- Hvorfor er alle i England sådan oppe og ringe omkring Tyskland-Argentina-kampen? Vi har allerede slået dem begge i noget, der virkelig betød noget, skriver han.

Her med klar reference til Første- og Anden Verdenskrig mod tyskerne og Falklandskrigen mod Argentina, hvor briterne i begge tilfælde stod som sejrherrer.England selv måtte forlade VM-slutrunden efter gruppespillet, hvor de kun fik ét point efter nederlag til Italien og Uruguay samt en uafgjort mod Costa Rica, som var en stor katastrofe for England.

Selv om det ser ud til, at Liam Gallagher tager fodbold med ro i denne forbindelse, så har han også været kendt for at få afløb for sine frustrationer, når favoritholdet, Manchester City, ikke leverer.

Da de spillede mod Real Madrid i Champions League-gruppespillet i 2012 på udebane gik han angiveligt amok på stadion, da City smed en 2-1-føring og endte med at tabe 2-3.