Flirten mellem Real Madrid og colombianske James Rodriguez tager efterhånden til. Nu har spilleren erklæret sin kærlighed til den spanske klub.

Det har James Rodriguez gjort til den spanske avis Marca.

- At spille for Real Madrid er mit livs drøm. Det vil være et privilegium at spille med så mange stjerner. Hvis det skete, så ville jeg nyde det fuldt ud, siger James.

James Rodriguez har senest gjort opmærksom på sine fodboldkvaliteter under VM i Brasilien. Offensivspilleren har en stor andel i, at Colombia nåede til kvartfinalen, hvor værtslandet fra Brasilien som bekendt gik videre efter en 2-1-sejr.

Og ikke nok med, at James Rodriguez har Real Madrid som sin drømmeklub. Han bytter også meget gerne tilværelsen i franske AS Monaco ud med den glamourøse kongeklub i Spaniens hovedstad.

- Det er et stort kompliment at vide, at min drømmeklub, Real Madrid, er interesseret i mig. Der er ingen tvivl om, at jeg er klar til at tage springet til klubben, siger James Rodriguez.

Han fortæller desuden, at han har været vild med Real Madrid siden holdet havde brasilianerne Ronaldo og Roberto Carlos samt den spanske forsvarskrumtap Fernando Hierro.

- Jeg har fuldt dem religiøst siden, siger colombianeren.

Samtidig peger 'James' på, at han ikke ville have noget imod, at Real Madrid også købte Toni Kroos i dette transfervindue.

- Jeg husker ham allerede fra U17-VM i Korea, hvor han dengang gjorde en stor forskel i kampene. Han ville være perfekt i Real Madrid, siger James Rodriguez.

Colombianerens præstationer under VM har givet ham en nominering i afstemningen om, hvem der skal have prisen som turneringens bedste spiller.

Og inden bronzekampen lørdag aften mellem Brasilien og Holland og søndagens finale mellem Argentina og Tyskland er han alene på førstepladsen på topscorerlisten ved VM med seks mål, som han kun skulle bruge fem kampe til at score.