Uruguays stjerneangriber Luis Suarez tog al opmærksomheden nok engang, da Uruguay slog Italien med 1-0 og gik videre ved VM i Brasilien, men hvor det normalt er for sine scoringer, så var det denne gang for et dybt bid i Italiens forsvarsspiller Giorgio Chiellini. Det er ikke første gang, det sker.

Det mest kendte øjeblik var tilbage i 2013, hvor han gik på Chelseas Branislav Ivanovic og bed ham i armen. Det udløste 10 spilledages karantæne i Premier League, men det skete også i 2010, da han spillede for Ajax i Holland. Der gik det udover PSVs Otman Bakkal, som blev straffet med syv spilledages karantæne.

Evnen til at tiltrække sig lange karantæner for andet end bid har han også. I 2011 fandt han det okay at kalde Manchester Uniteds mørke venstreback Patrice Evra for 'negrito', som er et nedsættende ord for mørke. Det gav ham en karantænestraf på otte spilledage.

De mindre sympatiske begivenheder er der også mange af, hvor det mest iøjnefaldende for Uruguay var tilbage i VM i 2010, hvor han reddede en bold på stregen med hånden, så Uruguay kunne gå videre.

Derudover nikkede han en dommer en skalle, da han var 15 år, fordi han var uenig med ham, og kom i sin Ajax-tid op og slås med holdkammeraten Albert Luque i pausen.

Situationen i kampen mellem Italien og Uruguay blev ikke opdaget af kampens dommer, og derfor slap Suarez for tiltale i kampen, selvom Giorgio Chiellini kunne fremvise tydelige bidemærker fra den lille angriber.