Der er dog én ting, Kyleigh ikke vil ændre.

Den 23-årige Kyleigh Potts transkønnede fra Colorado i USA er fast besluttet til at få skønhedsoperationer nok til, at hun ligner idolet Kardashian-familiens yngste søster, den 20-årige Kylie Jenner.

Det skriver Daily Mail.

Lige siden dengang, hvor Kyliegh hed Kyle Leigh og var en dreng, så har den transkønnede amerikaner set op til modellen, realitystjernen- og makeup-mogulen Kylie Jenner. der var især den yngste i Kardashian-/Jenner-klanens sted i flokken, som hun identificerede sig med.

»For mig har Kylie Jenner i årevis stået i skyggen af Kardashian-familien, og hun var familiens grimme ælling, der endnu ikke havde opdaget sin sande indre kvinde. På det punkt føler jeg meget hende,« siger Kyleigh Potts ifølge Daily Mail.

Foto: KYLEIGH POTTS / CATERS NEWS
Vis mere

Lige siden otteårsalderen har Kyleigh været fascineret af plastikkirurgi og sad limet til tv-skærmen, når den slags blev vist. I dag er hun ved at uddanne sig til en, der fylder botox og fillers i folks ansigter.

Foto: KYLEIGH POTTS / CATERS NEWS
Vis mere

Gennem de sidste godt fire år har Kyleigh gennemgået 40 operationer. Den lange liste tæller blandt andet implantater i hagen, en næsekorrektion, større læber og der er stadig planlagt mange flere. Der skal blandt andet flyttes mere rundt i ansigtet, numsen skal have et løft og så skal den 23-årige igennem en operation, der skal gøre stemmen mere feminin. Til sammen har den 23-årige brugt 420.000 danske kroner.

Foto: KYLEIGH POTTS / CATERS NEWS
Vis mere

De første to år handlede det primært om 'fillers,' men senest har hun i november fået de største bryster, hun kunne opdrive på skønhedsmarkedet. Til at begynde med tog hun kvindelige kønshormoner, der gav hende en a-skålsbarm.Herefter engagerede hun Dolly Partons plastikkirurg til at få kavalergangen til at svulme og blive endnu mere feminin. I dag bruger hun en bh i størrelsen 34DDD, der er fyldt 650 milliliter i hver.

Foto: KYLEIGH POTTS / CATERS NEWS
Vis mere

Foto: KYLEIGH POTTS / CATERS NEWS
Vis mere

»Jeg har brugt de sidste fire år på at perfektionere min overgang til at blive den smukke kvinde, jeg altid har vidst, at jeg er.«

Foto: KYLEIGH POTTS / CATERS NEWS
Vis mere

Der er dog én ting, som ikke skal ændres. Kyleigh er stolt af, at hun beholder sine mandlige kønsdele og mener, at transkønnedes overgange ikke bør være defineret af hverken kvindelige eller mandlige normer.

»Mine læger skræddersyer mine hormoner så testosteron-tallet er stadig lader mig bruge mine kønsdele under sex.«

Kyleigh ligger dog ikke kun under kniven. Senest er Kylieigh i færd med at slutte sig til online-fællesskabet 'Plastics of Hollywood,' der tæller folk, der er gerne vil lave om på sig selv med plastikkirurgi. Konceptet er ved at blive til et tv-show, hvor man også kan finde Jennifer Pamplona, der har fået opereret fedt i numsen for at komme til at ligne Kim Kardashian.

Foto: KYLEIGH POTTS / CATERS NEWS
Vis mere