Man behøver ikke at være kvinde for at blive Bond-babe.

Vind fede præmier på vores store Bond-site

____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>Da Roger Moore (dengang 007) i 1981 blev fortalt, at hans seneste Bond-pige i virkeligheden slet ikke var en pige, sagde han eftersigende blot: 'Oh my' og smilede.

Mister Moore var og er den perfekte gentleman. Men det var ikke alle, der reagerede lige civiliseret, da den forhenværende mand Barry Cossey blev tvunget ud af skabet.

I årevis havde Barry efter en kønsskifteoperation på Charing Cross Hospital i London levet og arbejdet som den langbenede skønhed Caroline. Jobbene havde inkluderet modelarbejde for Smirnoff og Playboy. Og ingen kendte til hendes hemmelighed.

Men efter Caroline skrev kontrakt med filmselskabet om at blive Bond-pige i filmen 'For Your Eyes Only', brød helvede løs.

En journalist fra den britiske avis News Of The World fik opsnuset nogle af Carolines tidligere kollegaer fra London og Paris, hvor hun før kønsskiftet havde arbejdet som dansepige. Pludselig var Caroline ikke længere den smukke nye Bondpige. Nu var Barry i følge News Of The Worlds 'en stodder med patter'. Og enhver chance for fortsat modelkarriere var tilsyneladende ødelagt.

Playboy vild i varmen
Men selvom Caroline så sårbar ud, så kæmpede hun sig tilbage til toppen.

Hun skrev bogen 'I Am A Woman'. Hun snakkede åbent om sin transseksualitet. Pludselig stod både Playboy, Vouge og Elle igen på nakken af hinanden for at høre alt om Caroline - og ikke mindst tage billeder.

Ikke alene for transseksuelle blev hun/han pludselig et solidt forbillede. Mænd overalt i verden var også igen interesserede. Caroline var beviseligt en kvinde og ikke en dragqueen. Og dét, der først kunne have ødelagt karrieren, blev i stedet begyndelsen til noget endnu større.

I dag bor Caroline Cossey i den amerikanske stat Georgia. Hun er gift med en lokal forretningsmand. Og selvom de fleste kender til hendes hemelighed, så er livet for den forhenværende Bondpige helt almindeligt.

- Jeg går på indkøb. Jeg hygger mig med mine veninder. Og når jeg tænker tilbage på 'For Your Eyes Only'' smiler jeg bredt, siger Caroline.

Vind fede præmier på vores store Bond-site