Alex Chapman afslører de slibrige detaljer om sit sexliv med sin eks-kone, den russiske spion-skønhed, Anna Chapman.

Flysex, voksent legetøj og s/m var blandt ingredienserne i de unge elskendes vilde og eksperimenterende sexliv. Det skriver News of the World.

Anna Chapman, født Anya Kuschenko, var økonomistuderende i London, da hun mødte Alex Chapman. Den 27. juni blev hun anholdt i USA, mistænkt for at være en hemmelig agent for Rusland.

- Anya var fantastisk i sengen, og hun vidste lige, hvad hun skulle gøre. Hun var fantastisk. De første par måneder mødtes vi fem gange om ugen for at have sex. Vi elskede det. Hun elskede også at posere for kameraet, fortæller Alex Chapman, der ikke viger tilbage for at vise private nøgenbilleder af sin eks-kone.

Han fortæller desuden, at parret dyrkede sex på toilettet under en flyvetur til Moskva.

- Vi var på toilettet i omkring 15 minutter, da en fra kabinepersonalet  bankede på døren. Jeg sagde, at Anya havde kastet op, og at jeg havde hjulpet hende, fortæller Alex Chapman.

Parret blev separerede i 2005 og skilt i 2006. Hun flyttede til USA, men de to holdt kontakten ved lige. Alex Chapman påstår, at han fredag talte i telefon med hende, mens hun var fængslet.

Siden hans eks-kone er blevet anholdt, er Alex Chapman selv blevet afhørt af den britiske efterretningstjeneste. En kvindelig repræsentant for MI6 mødtes med Alex Chapman og udspurgte ham især om Anna Chapmans far - tidligere russisk diplomat, der mistænkes for at have været KGB-agent.

- Hun blev ved med at spørge ind til Anyas far. Hun var ikke interesseret i, hvad Anya var anklaget for i USA - men om hun kunne have været spion i London, fortæller Alex Chapman.