En engelsk sergent er nu anklaget for at ville dræbe sin kone to gange.

En skilsmisse var angiveligt ikke noget for den 37-årige soldat, Emile Cilliers fra Aldershot sydvest for London.

Han foreslog i stedet sin kone, Victoria Cilliers, at de to skulle lave et faldskærmsudspring. Han drømte om et nyt liv med sin Tinder-affære, og derfor ville han skille sig af med konen, lød det i retssalen ifølge Daily Mail.

I retten kom det frem, at han havde skrevet beskeder til sin Tinder-kæreste:

»Jeg er utrolig forelsket i den mest fantastiske kvinde i verden. Min kæreste er vidunderlig. Jeg vil ofre og give så meget for dig, og jeg vil ikke lade noget komme imellem os,« læste anklageren op i retten.

Han havde angiveligt fortalt sin kæreste flere gange, at han ville forlade sin kone til fordel for hende.

Episoden med faldskærmen skete i 2015, men retssagen mod ham er netop startet, og den forventes at vare omkring fem uger.

Emile Cilliers skulle i 2015 have saboteret sin kones faldskærm og reservefaldskærm, inden hun sprang ud af et fly, så han kunne få 120.000 pund fra forsikringen. Det svarer til cirka en million kroner, og manden skulle angiveligt have sat sig i gæld forinden.

Victoria Cilliers sprang ud af flyet i 4.000 fods højde, og vidner så hende falde mod jorden, mens hun snurrede rundt i luften uden hjælp fra faldskærmen. Men Victoria Cilliers overlevede mirakuløst.

Ifølge retten i Winchester pådrog hun sig voldsomme skader, blandt andet brækkede ribben, et brækket kraveben, et brækket ben og skader på rygraden. Hun lå tre uger på hospitalet.

Der blev i retten fremvist nogle særlige strips fra faldskærmen, der skal holde den sammen med seletøjet, og disse var ifølge anklageren blevet saboteret. Victoria Cilliers er en meget erfaren faldskærmsudspringer og underviser sågar i faldskærmsudspring.

Ved nærmere undersøgelse så det ud til, at det ikke var første gang, hendes mand forsøgte at slå hende ihjel. Politiet har efter faldskærmsuheldet undersøgt parrets hjem, og her fandt de ud af, at en gasledning få dage forinden var blevet beskadiget bevidst. Også det skulle manden stå bag, mener anklageren.

Manden var taget af sted til kasernen sent om aftenen for at 'undgå trafik om morgenen' og ville overnatte i barakkerne. Men morgenen efter ringede konen til ham, fordi hun kunne lugte gas i køkkenet.

I retten gengav anklageren deres telefonsamtale:

»'Prøver du at slå mig ihjel?,' spurgte Victoria Cilliers for sjov i telefonen,« sagde anklager Michael Bowes.

Hustruen forsøgte blot at være sjov, men siden er hendes mand blevet tiltalt for mordforsøg - to gange.