Han har gjort det under EM-finalen og søndag aften gjorde den spanske baneløber 'Jimmy Jump' det så kort inden VM-finalen i fodbold mellem Spanien og Holland.

Men missionen mislykkedes for 'Jimmy Jump' med det borgerlige navn Jaume Marquet Cot.

Kort inden starten på VM-finalen i sydafrikanske Johannesburg løb 'Jimmy Jump' på banen med kurs mod VM-trofæet, der stod på et podium på grønsværen.

Men selvom han nåede helt hen til pokalen, lykkedes det lige akkurat en sikkerhedsvagt at forhindre, 'Jimmy Jump' i at få fingre i det gyldne trofæ. Herefter blev han slæbt fra banen og ud gennem spillertunnellen, hvor de spanske og hollandske nationalmandskaber stod klar til at gøre deres entre.

Sidst 'Jimmy Jump' påkaldte sig verdens opmærksomhed var midt under Eurovisionens Melodi Grand Prix i maj. Midt under den spanske sang indtog han scenen, inden vagter nok engang måtte slæbe af sted med ham.

Men hans vel nok mest berygtede bedrift foretog 'Jimmy Jump' under EM-finalen i 2004. Under kampen mellem Portugal og Grækenland forcerede han nok engang både muren af sikkerhedsfolk og reklamebander, inden han smed et F.C. Barcelona-flag direkte i hovedet på den daværende Real Madrid-spiller Luis Figo.