Dronning Elizabeth besøgte i går et børnehospital i Manchester, hvor 14 børn under 16 år stadig er indlagt efter den grufulde terrorhandling mandag i den engelske by.

14 børn er stadig indlagt på hospitalet, og fem af dem er i kritisk tilstand efter en selvmordsbomber angreb en popkoncert i Manchester mandag aften. Den sørgelige begivenhed fik i går den britiske dronning til at besøge børnehospitalet Royal Manchester, som er et af de otte hospitaler, der siden mandag har behandlet ofrene.

Den nu 91-årige Dronning Elizabeth mødte bare 15-årige Millie Robson og 14-årige Evie Mills, da begge børn var indlagt med skader fra terrorangrebet.

Hun talte med de to unge piger og deres forældre, og Millie Robson fortalte, at hun inden koncerten havde mødt sit store idol Ariana Grande bag scenen. Da bomben gik af, var hun på vej ud for at mødes med sin far. Millie Robson havde også en t-shirt på med et billede af den amerikanske popstjerne, da den britiske monark besøgte hende.

»Det er forfærdeligt. Det er helt forskruet at angribe sådan et sted,« sagde dronningen til familierne.

De britiske sundhedsmyndigheder har oplyst, at 75 patienter stadig er indlagt på forskellige hospitaler, og af dem er 23 personer i kritisk tilstand. Tallene blev offentliggjort, lige før navnet på det sidste dødsoffer ramte alverdens nyhedsmedier.

Megan Hurley fra Liverpool. Hun blev bare 15 år gammel. Megan Hurley var til koncerten med sin bror, der blev alvorligt kvæstet.

I alt har terrorangrebet kostet 22 liv, og ti af dem var teenagere.

Great Manchesters politichef Ian Hopkins fortalte i går, at politiet har anholdt flere personer, hvoraf nogle igen er løsladt.

»Med hensyn til den igangværende efterforskning har vi nu otte anholdte i forbindelse med mandagens angreb. De er alle mænd. En kvinde blev anholdt i går (onsdag, red.), men er siden hen blevet løsladt. Vi er nu i gang med at ransage flere adresser,« sagde Ian Hopkins på et pressemøde.

Angrebet skete mandag aften lige efter afslutningen på en koncert med den amerikanske popstjerne Ariana Grande i Manchester Arena.