Britiske prins William og hans kone hertuginde Catherines nyfødte datter prinsesse Charlotte skal døbes den femte juli i samme kirke som hendes afdøde farmor, prinsesse Diana, blev døbt i.

I 1961 blev Diana Frances Spencer, senere kendt som prinsesse Diana, døbt St. Mary Magdalene kirken i Sandringham. Mange år senere fik hun to sønner, prins William og prins Harry, inden hun i 1997 døde i et tragisk færdselsuheld.

Og sønnerne har stadig ikke glemt deres afdøde mor, og derfor skal Prins Williams andet barn, prinsesse Charlotte, døbes i selvsamme kirke som Diana.

»Valget faldt på grund af den royale families tætte forhold til kirken. Desuden så overnatter familien i Norfolk i øjeblikket og hertugen vil være i regionen i den periode på grund af hans arbejde, hvor han flyver som ambulancepilot,« siger en talsmand for den royale familie.

Det er ikke første gang, at prins William ærer sin mor gennem børnene. Hans første barn, prins George, blev nemlig døbt i det royale kapel ved St. James' Palace. Samme kirke som prinsesse Diana lå i før hendes begravelse i 1997.

Barnedåben løber af stablen femte juli, hvor prinsesse Charlotte vil være to måneder.