En mand har skudt og dræbt otte personer i Virginia i USA. Heriblandt formentlig sin kone og søn. Den formodede gerningsmand gemmer sig i skovene i det centrale Virginia, men en intensiv menneskejagt med 150 betjente er i gang.

Pistolmanden skulle være den 39-årige Christopher Speight, fortæller politiet til The New Tork Times. De skriver også, at syv af de dræbte blev fundet i ét hjem, mens en ottende blev fundet ude på vejen og døde på vej til hospitalet.

Skuddramaet menes at være det mest blodige i den amerikanske delstat, siden 33 mennesker blev dræbt på Virginia Tech i 2007.

Manden åbnede ild i byen Appomattox omkring 160 km fra Virginias hovedstad Richmond tirsdag omkring klokken 17 lokal tid.

Episoden fandt sted, da en betjent fra det lokale politikontor blev kaldt ud til en mand, som angivelig lå i en vejkant.

- Da han ankom til stedet, hørte betjenten flere skud, siger polititalsmanden og fortæller, at der straks blev indkaldt forstærkninger fra statspolitiet i Virginia.

Lokale medier kan berette, at den mistænkte gerningsmand ligeledes åbnede ild mod en politihelikopter, som var blevet kaldt til gerningsstedet, hvilket tvang den til at lande.