Verdensranglistens nummer ét, Serena Williams, og Ana Ivanovic gæster Boxen i Herning, hvor de skal spille den nyoprettede Champions Battle. Det fortæller MCH i en pressemeddelelse.

De skal spille foran 11.000 tilskuere, lyder det, hvor det bliver en kamp mellem nummer ét og 11 på verdensranglisten, som vil være første gang med to så store stjerner over for hinanden på dansk grund. Kampen vil blive spillet 19. november 2014.

Det er første gang, at Serena Williams, der har vundet 30 Grand Slams og fire OL-guldmedaljer, kommer til Danmark. Hun har desuden også optrådt på Forbes' liste over de mest magtfulde kvinder i verden.

1241414142


- Jeg glæder mig virkelig meget til for første gang at spille i Danmark. Jeg nyder at spille foran et stort publikum, så jeg vil gøre mit yderste for at skabe en seværdig kamp, siger Serena Williams.Hendes modstander Ana Ivanovic, der ofte har vundet kåringer som verdens smukkeste tennisspiller og også går under navnet 'Smukke Ana', er også mere end blot sit flotte ydre. I denne sæson er det blevet til tre turneringssejre, og hun var i 2008 oppe som nummer et på verdensranglisten.

Udover kampen mellem Serena Williams og Ana Ivanovic er der også lagt op til en revanchekamp fra Wimbledon-finalen i double mellem danske Frederik Løchte Nielsen og hans engelske makker fra dengang, Jonathan Marray, som møder det svensk-rumænske par Robert Lindstedt og Horia Tecau.