Sønderjyske kæmper videre i toppen af Superligaen, og lørdag blev det til en ny sejr ude mod Hobro. Dét skabte eufori og optimisme - især hos Johan Absalonsen.

Det sønderjyske mandskab vandt 2-1 og er med sejren nu kun fire point efter FC København, der først spiller søndag.

De tre point vakte naturlig optimisme blandt Sønderjyske-spillerne. Ikke mindst hos Johan Absalonsen, der efter kampen blev spurgt af TV3 Sport1, om holdet nu kan nøjes med sølv, eller om det går efter det ultimative – guldet.

»Vi går altid efter guldet – vi går efter det højeste,« sagde Johan Absalonsen, der jubler over pointene efter en kamp, der hurtigt vil gå i glemmebogen rent spillemæssigt.

»Det er fantastisk med tre point. Vi vidste godt, det ville blive en lortekamp heroppe. Det er to hold, der har deres styrker i kontra og fysik. Så der var ikke nogen, der ville frem og spille flot fodbold. Det vidste vi på forhånd, så det er fantastisk at få en sejr.«

Johan Absalonsen blev matchvinder, da han efter 27 minutter scorede til 2-1. Det blev samtidig slutresultatet på DS Arena i Hobro, og med en foreløbig andenplads er der plads til begejstring hos Sønderjyske.

 
SønderjyskE fortsætter deres gode stime. Lørdag slog de nemlig bundproppen Hobro med 2-1.
Vis mere

Smager det ekstra godt, når man ikke spiller en køn kamp og så alligevel er tophold nok til at snuppe alle tre point?

»Ja, præcis. Vi kommer herop som favoritter, og det er sjældent, vi er det i Superligaen. Jeg synes, vi håndterer det ok, og hvis vi havde været uheldige, så havde vi desværre også fået 2-2 i dag. Jeg synes, vi får det til at fungere. Det bliver meget fysisk, og det bliver ikke kønt, men vi står med tre point,« lød det fra Johan Absalonsen.

Sønderjyske vandt lørdag 2-1 i Hobro, og sejren skabte stor eufori og optimisme på holdet.
Sønderjyske vandt lørdag 2-1 i Hobro, og sejren skabte stor eufori og optimisme på holdet. Foto: Henning Bagger
Vis mere