Med britiske Matthew Benham som ny ejer af FC Midtjylland er der meldt stort ud med ambitioner om gruppespillet i Europa League eller Champions League hvert andet år og nye spillere.

Det hilser FCM's cheftræner, Glen Riddersholm, velkommen. Det er ham, der skal levere det sportslige, men det ser han lyst på. Særligt den økonomiske indsprøjtning på 58 millioner kroner fra briten hjælper.

- Vi har allerede lavet store resultater på trods af, at vi har oplevet en ret turbulent tid i kulissen. Med det styrkede fundament, som vi har nu, ser jeg meget lyst på fremtiden. Jeg er selv meget ambitiøs, så det skræmmer mig ikke, at klubben også er det, siger Glen Riddersholm.

Glen Riddersholm forklarer, at man allerede har tankerne på plads i forhold til, hvordan man når til tops - man har bare manglet økonomien til at føre dem helt ud i livet. Den er nu på plads med den nye ejer, og der ser også ud til at være råd til nye spillere, og her har FCM-træneren nogle klare ønsker.

- Det skal være spillere med rutine, der kan være med til at løfte de mange unge spillere, som vi har i truppen, som er blandt ligaens yngste. Præcist som mange af de ældre spillere, der er på holdet nu gjorde i sidste sæson. Samtidig skal de også indeholde de værdier, som klubben står for, siger Riddersholm.

Dog peger Glen Riddersholm på, at holdet fortsat skal bygge på de talenter, som kommer ind fra FCMs akademi, som de seneste år tæller spillere som Jesper Juelsgård, Sylvester Igboun og Pione Sisto.