Parken og Telia indgik tilbage i maj en sponsoraftale, der gav Telia rettighederne over stadionnavnet. Først var de tøvende, men nu ligner det, at man har fundet frem til et nyt navn til Danmarks nationalstadion.

De to domænenavne teliaparken.dk og teliapark.dk er nemlig blevet købt af PARKEN Sport & Entertainment A/S. Det viser oplysninger om de to domænenavne på dkhostmaster.dk.

Salget antyder dermed, at navnet på FCKs og landsholdets hjemmebane fremover kan komme til at hedde Telia Park eller Teliaparken.

Det nye navn til Parken vil blive præsenteret på et pressemøde torsdag. Det har FCK meddelt i en pressemeddelelse. Men spændingen kan altså allerede vise sig at være udløst.Offentliggørelsen torsdag kommer lige op til Superliga-start i den kommende weekend, hvor FCK møder Silkeborg. Den første kamp på hjemmebanen med det nye navn bliver 26. juli, hvor FCK møder FC Nordsjælland.

Den indgåede aftale om stadionsponsoratet blev tilbage i maj kaldt for 'det største og mest omfattende af sin slags i Norden'. I forvejen har parterne desuden en aftale om at tilbyde gratis trådløst internet til tilskuere og koncertgæster fra 1. juli.

Dog vil stadionet stadig komme til at hedde Parken, når FCK spiller i enten Champions League eller Europa League, hvor det ikke er tilladt at kalde stadioner for sponsornavne.

Det vil ikke være første gang, Parken skifter navn. Tilbage i 1992 blev stadionets ombygning gjort færdig og skiftede i den anledning navn fra Idrætsparken til Parken.