Michael Laudrup har masser af succes i Qatar. For godt to uger siden sikrede hans qatarske klub Lekhwiya sig det nationale mesterskab, og nu er de snublende tæt på ottendelsfinalerne i den asiatiske version af Champions League.

Lekhwiya repræsenterer Qatar i den asiatiske Champions League og her går det forrygende. Onsdag mødtes de to tophold i Gruppe A, og det var en kamp Laudrups mandskab vandt med 3-0 over iranske Persepolis, der inden opgøret toppede gruppen.

Med sejren lægger Laudrup og Lekhwiya sig i spidsen af gruppen før sidste runde i gruppespillet og kan nøjes med uafgjort mod saudiarabiske Al-Nassr for at avancere til knock-out-fasen. Skulle Laudrups hold tabe den sidste kamp, er de nødt til at skæve til gruppens andet opgør og håbe på, at Persepolis taber til bundproppen Bunyodkor fra Usbekistan.

Lekhwiya har allerede vundet det qatarske mesterskab og al fokus er således rettet mod Champions League. Danskerens kontrakt udløber til sommer, hvorefter en eventuel forlængelse skal forhandles på plads. Danskeren står i en gunstig forhandlingsposition, da Laudrup er sat i forbindelse med flere Premier League-klubber og det danske landstrænerjob.