Det gennemsnitlige par skændes 2455 gange om året viser en ny undersøgelse.

____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>Det er helt normalt, at kærestepar skændes med hinanden, men hvor meget vi egentlig går rette med vores partner er nok oftere end vi tror. En ny undersøgelse foretaget af forsikrings-firmaet esure blandt 3000 par viser, at vi skændes 2455 gange om året  - eller syv gange om dagen, ifølge The Sun.

- At skændes med hinanden er en del af et normalt, sundt forhold. Det normale, samboende par vil skulle finde sig i hinandens daglige irritationsmomenter - også når de viser sig at være særdeles irriterende, siger en talskvinde fra firmaet til avisen.

Derfor skændes vi med vores partner

Få Jer et godt skænderi

Undersøgelsen viser også, at den største grund til argumentationen er, at den en part ikke hører efter hvad den anden siger, hvilket er skyld i omkring 112 skænderier om dagen.

Irritation over overforbrug, især når det gælder impuls-køb eller unødvendige køb fører til 109 disputter - holdt op imod, at penge generelt er skyld i, at par skændes 108 gange om året.

Vi kan holde skænderiet i det små

Men også sløvsind har sin skyld i, at vi ikke kan holde fred med vores partner. Dovenskab udløser 105 skænderier, mens vi skændes om snorkeri 102 gange. Selv noget så simpelt som aftensmad har sin skyld, at vi udveksler vrede ord - hele 92 skænderier bliver det til på den baggrund.

Når det gælder at køre for stærkt, at gå forbi genstande, som skal lægges et andet sted i huset og hvilken kanal fjernsynet skal stå på ligger også til grund for en del skænderier. Mangel på sex eller manglende timing med sexlysten er også en grund til, at vi ikke kan holde husfred.

Skænderi er olie til vores forhold

Undersøgelsen viste også, at vi kan komme op i det røde felt over børneopdragelse hele 88 gange om året og samtidig 79 gange om forkælelse af poderne. Men også i forhold til hinanden og når man skal bruge ordene 'Jeg elsker dig', så sker det mellem nogle par ikke ofte nok og ender med 69 sammenstød.

Læs mere om, hvorfor vi skændes med vores partner her.