Engelske Prins Andrew har gjort godt og grundigt i nælderne efter, at det er kommet frem, at hans milliardær-ven Jeffrey Epstein har haft en kvindelig sexslave, som prinsen har været i nærkontakt med.

Kvinden, Victoria Roberts, har stået frem og fortalt, hvordan hun i midten af 1990'erne som teenager blev holdt som kurtisane af den amerikanske Jeffrey Epstein, der er nær bekendt af prins Andrew. Her tog hun sig af milliardæren og hans venner med massage, sex og selskab.

Dog har Victoria Roberts aldrig haft sex med prins Andrew, men hun er blevet fotograferet i selskab med prinsen og fortæller nu, at han ved en lejlighed har rørt ved hendes bryst, mens han grinede. Ikke nok med det, så viser det sig også, at prinsens døtre Beatrice og Eugenie også mødt den forbryderiske milliardær.

Jeffrey Epstein har modtaget en fængselsdom på 18 måneder for at have udnyttet flere unge kvinder. Nu frygter det engelske kongehus, at Andrews forbindelse til skandalen kan komme til at lægge en mørk skygge over det forestående bryllup mellem prins William og Kate Middleton.

- Andrew er dronningens yndlingssøn og de ansatte skal passe på, hvad de siger om ham. Men de kan på ingen måde dække over denne historie over for hende. Det var et flygtigt møde mellem prinsesserne og Epstein, men det er stadig anledning til bekymring, siger en anonym insider-kilde fra Buckingham Palace til Daily Mirror.

Det forelægger dog sort på hvidt, at milliardæren har mødt de to prinsesser, for officielle dokumenter viser, at Jeffrey Epstein i april 1998 fløj fra Palm Beach til Nassau og mødte pigerne, da han landede. Det engelske hof har ikke ønsket at kommentere disse oplysninger.

Prins Andrews hverv som engelsk handelsambassadør er nu også blevet betvivlet efter, at han er blevet sat i forbindelse med pædofili-skandalen og med den udskældte dikator Muammar Gaddafis søn Saif Gaddafi.

- Vi har et royalt bryllup om få uger og intet burde tage fokus fra det. Folk hiver sig i håret over, at i en tid, der burde være en fejring af kongehuset, så bliver dette ødelagt. Man håber, at Andrew vil glatte det ud, fordi han elsker sit job. Men hoffet synes ikke, at det kan sige mere uden at kriminalisere ham yderligere, siger den anonyme kilde til avisen.

I alt har mindst 40 piger mellem 13 og 17 fremsat anklager om, at Jeffrey Epstein har misbrugt dem.