Nick fra realityprogrammet Paradise Hotel er havnet midt i et trekantsdrama, fordi hans nuværende Paradise-kæreste Mette er jaloux på den tidligere elskerinde Sheila-Maria.

Nick og Sheila-Marias affære har lige nu taget en heftig drejning i programmet og tidligere på ugen blev et afsnit vist, hvor de fuldbyrder deres spirende romance på lagenet. Til stor fortrydelse for hans nuværende kæreste Mette, der også var på hotellet på det tidspunkt.

- Det er lidt specielt, fordi jeg har været sammen med Sheila-Maria. Jeg taler jo stadig med hende, når vi laver bartenderjobs i forbindelse med Paradise Hotel, og det vil Mette ikke have. Det er ikke helt nemt, sukker hoteldrengen til bt.dk og indrømmer, at situationen i øjeblikket er en smule højspændt omkring de tre.

Han og Mette er for få dage siden blevet enige om, at de kan kalde sig kærester. Derfor er det svært at være nyforelskede, når der samtidig kører en hed sengeseance over skærmen, som alle Paradise-seere taler om.

- Jeg fortryder det ikke, for det var en del af oplevelsen, men folk taler jo om Sheila-Maria og jeg, og det må man lige tackle. Jeg havde lidt følelser for hende dengang, og det gør det lidt svært nu, indrømmer Nick.

Men Mette er hans øjesten, og det er han ikke i tvivl om. Efter et langt venskab har de to nu fundet hinanden i vinterkulden i Danmark, og det fortryder han bestemt ikke.

- Jeg har det specielt godt med hende, og jeg har det sjovt med hende. Man kan mærke, at det er helt specielt, og vi ved allerede alt om hinanden, fortæller han.
 
Følg med i Paradise Hotel mandag til torsdag på TV3 klokken 22.