Snaps er fast inventar på påskebordet. Prøv noget nyt i år med lækre dråber fra Bornholm.

Det klassiske påskebord er ikke fuldendt uden snaps. Men hvorfor nøjes med at drikke den samme år efter år? Bornholm Spirits har specialiseret sig i at lave snapse, der får dine smagsløg til at danse af fryd, og lige nu sparer du 10 % på deres snapse til priser, hvor alle kan være med.

Se det store udvalg her
Spar 10 % med rabatkoden paaskebt10

Blond akvavit
Blond er en økologisk gyldenblond akvavit. Den er fremstillet i Nexø på Bornholm, - skabt af økologisk hvede og lokalt kildevand, som har lagret på mineralsk klippegrund i milliarder af år. Forenet giver det akvavitten den milde og rene smag.

Blond akvavit giver dig smagen af kardemomme, perikum og et strejf af sort peber. Den har en nuanceret, krydret og rund smag, som varmer i ganen. De smukke gardiner i glasset løfter sløret for en akvavit med fylde og tyngde, som passer fortrinligt til det danske frokostbord.

Køb den her for 149 kroner
Spar 10 % med rabatkoden paaskebt10

Frost akvavit
Frost er en klar akvavit, fremstillet i Nexø på Bornholm,  skabt af økologisk hvede og lokalt kildevand, som har lagret på mineralsk klippegrund i milliarder af år.

Køb den her for 149 kroner
Spar 10 % med rabatkoden paaskebt10

Bornholmer akvavit
Bornholmer akvavit er en ren og klar kvalitetsakvavit, der med sin subtile antydning af kommen og dildkrone har en fremragende blød og rund smag, samt en behagelig krydret eftersmag.

Den bløde og runde smag af denne akvavit er en sand fornøjelse for smagsløgene, og dens behagelige krydrede eftersmag gør den til en ideel ledsager til det gode kolde bord. Denne akvavit vil aldrig overdøve smagen af de forskellige retter på bordet, men vil i stedet bidrage til en harmonisk smagsoplevelse.

Køb her for 125 kroner
Spar 10 % med rabatkoden paaskebt10

Bornholmer 1855 Traditionsakvavit
En gylden luksusakvavit med en fyldig, blød og behagelig smag, der vil tage dine smagsløg på en rejse til den danske kystlinje.

Denne ægte bornholmske akvavit er skabt med traditionelle metoder og en blanding af nøje udvalgte krydderier, der giver en unik og udsøgt smag, som kun kan findes i Bornholmer 1855 Traditions Akvavit.

Køb den her for 130 kroner
Spar 10 % med rabatkoden paaskebt10

No. 3 – figen

Hvis du leder efter en lækker og unik snaps, er No 3 – figen det perfekte valg. Dette fyldige og runde figensnaps er ikke kun smukt og gyldent i udseende, men også sødt og silkeblødt i munden.

Køb den her for 199 kroner
Spar 10 % med rabatkoden paaskebt10

Special Edition 1 – rabarber og stjerneanis
Den innovative kok Casper Sobczyk, også kendt som smørkokken fra Solskinsøen, er manden bag denne skønne søde rabarber og stjerneanis snaps.

Special Edition samler det danske sommerland i en unik og sanselig smagsoplevelse, og får sin smukke lyserøde farve fra de solmodne rabarber. Denne søde snaps med et snert af stjerneanis kan drikkes som den er, blandes i desserter eller anvendes som en del af Caspers signaturcocktail: Kongen af Danmark.

Serien Special Edition er udviklet i samarbejde med udvalgte nordiske kokke og bartendere, og er en moderne hyldest til den klassiske snaps.

Køb her for 149 kroner
Spar 10 % med rabatkoden paaskebt10

No. 2 – havtorn, dild og agurk
Her kombineres den forfriskende smag af dild med den afrundede havtorn og den milde agurk i en smagseksplosion, som passer fantastisk til sildebordet eller til krebsegildet.

Køb den her for 199 kroner
Spar 10 % med rabatkoden paaskebt10


No. 7 –  lakrids
No 7 Lakrids fra Bornholm Spirits er fremstillet med økologisk rålakrids som hovedingrediens. Snapsen har let bid og en god og fyldig eftersmag. No. 7 lakrids passer perfekt til retter med svinekød eller som en lille skarp til kaffen efter middagen.

Køb den her for 199 kroner
Spar 10 % med rabatkoden paaskebt10

No 8 – chili og honning
No 8 med chili og honning er fremstillet med udgangspunkt i den traditionelle bornholmske honningsyp, som er en lokal specialitet elsket af såvel lokale som besøgende. Den skal ligesom honningsyp nydes til saltstegte sild. Den fyldige snaps er desuden en sikker følgesvend til retter med svinekød eller til det store frokostbord.

Anbefales til sild, ost og dessert.

Køb den her for 199 kroner
Spar 10 % med rabatkoden paaskebt10

Dette indhold er produceret i samarbejde med en annoncør. Berlingske Medias uafhængige redaktioner har intet med udarbejdelsen og publiceringen at gøre.

Andre læser også