Fredag aften spiller Robbie Williams live under 'Vild med dans'. Men snart kan danske fans glæde sig til at høre meget mere til den albumaktuelle popdreng. Over for BT bekræfter han, at han spiller koncert i Danmark næste år.

Robbie Williams har spillet flere udsolgte koncerter i Danmark. Nogle solo - andre med sit tidligere band Take That.

Besøgene i Danmark er ikke altid uden problemer. Engang måtte den overtroiske popsanger skifte hotel, da han mente, at D'Angleterre var hjemsøgt af spøgelser. Og da han var her i 2011 med drengene fra Take That, måtte bandet aflyse deres ene af to koncerter, efter Robbie havde fået madforgiftning.

Selv skød han skylden på en hummer, men den blev senere frikendt.

Den nu 42-årige popmand bærer da heller ikke nag, og fortalte begejstret om sine ture til Danmark, da BT mødte ham på D'Angleterre. (Hey, det gælder om at se sin frygt i øjnene, ikke sandt...?)

»Jeg elsker Danmark. Oprigtig talt. Det er et fantastisk publikum, og I har altid taget rigtig godt imod mig. Jeg ved ikke, hvordan jeg skal sige det på en formfuldent måde, men der er ikke det samme ego, som der er andre steder. Folk er bare... folk. Det er et rart og varmt sted at være,« lyder de rosende ord fra sangeren.

Hvornår kommer du tilbage og giver koncert - der ikke 'bare' er på tv?

»Næste år, men jeg kender ikke datoen endnu,« lover han.

Robbie Williams udgiver sit 11. album, 'The Heavy Entertainment Show' den 4. november. Første single fra albummet er ‘Party like a russian’, og grunden til det er, at det er den mest bombastiske sang, forklarer han.

Robbie Williams.
Robbie Williams. Foto: Jens Nørgaard Larsen
Vis mere

»Jeg vil gerne skabe lidt røre. Det er svært for mig som en 42-årig popstjerne at få sangene på hitlisterne, så jeg tænkte, at denne her sang ville skabe nogle overskrifter,« forklarer han.

Det ser ud til at være lykkedes. Sangen er blevet beskyldt for at være racistisk over for Rusland, mens andre har spekuleret i, om den gjorde grin med den russiske præsident Vladimir Putin. Det har Robbie selv dog afvist.

Se den officielle musikvideo til 'Party Like A Russian' herunder: