Kevin Magnussen er få dage fra sit første løb som Formel 1-kører, og han ser frem til, at hans drøm går i opfyldelse.

Det fortalte den danske motorkører, da han sammen med alle Formel 1-stjernerne stillede op til pressemøde forud for sæsonens første grand prix, som køres i Melbourne i weekenden. Siddende sammen med stjernerne Fernando Alonso, Sebastian Vettel og alle de andre, sad den danske McLaren-debutant foran pressen.

- Det er en drøm, som går i opfyldelse. Alle dage er fantastiske, sagde den 21-årige dansker ifølge fyens.dk til Ritzau. 

Årets første løb køres søndag morgen kl. 7 dansk tid. Fredag kører Magnussen for første gang på banen i Australien, når der åbnes for træning, og lørdag skal der køres om placeringerne til starten søndag morgen.

Kevin Magnussen kører på hold med erfarne Jenson Button på McClaren, og selvom de to er holdkammerater, bliver Magnussens vigtigste opgave at være bedre end Button. Magnussen er klar over, at han vil blive målt op imod Button, men meget diplomatisk siger han, at han fokuserer på sin egen udvikling frem for konkurrencen med sin holdkammerat.

- Der er meget pres i Formel 1. Især når du er på et så stort hold som McLaren. Men det er der, jeg gerne vil være, siger Magnussen ifølge ritzau.