Lyt til artiklen

De ligner ingen andre sko og får ejeren til at vokse med knap ti centimeter. Alligevel - eller måske netop derfor - trådte mange danskere ind i det nye årtusinde iført et par Buffalo-sko. Og nu skal vi vist igen til at se det særprægede fodtøj udbredt på gader og stræder.

Således melder Danmarks største skokæde, Skoringen, at danskerne fra den kommende sommer kan finde de voldsomme plateau-sko på hylderne rundt om i deres 103 butikker i Danmark.

Marketingschef, Mille Schou, oplyser til BT, at skoene tidligst vil komme til salg i juli eller august. Før kan Buffalo ikke levere, fortæller hun.

Mille Schou fortæller, at Skoringen netop er ved at afholde en indkøbsmesse, hvor skoproducenter præsenterer deres varer. Og det er i denne forbindelse, at kæden har besluttet sig for at markedsføre Buffalo-skoene bredt igen for danskerne.

»Der var en af vores butikker i Norge, som lagde et billede ud på Facebook først og fik vanvittig omtale af det. Så tænkte vi, at det helt klart er noget, vi skal have fat i, »siger Mille Schou og fortsætter:

»Vi er konservative i forhold til at sige, om det bliver en succes. Men nogle gange er der nogle trends, man ikke havde set komme. Og lige nu ser interessen ret fornuftig ud. Der er nogle butikker, der allerede modtager forhåndsordrer.«

Marketingschefen oplyser, at prisen på et par Buffalo kommer til at ligge på 1.500 kroner.