Har du også lagt mærke til, at den danske Eurovision-vinder Emmelie de Forest ind imellem læsper?

Det har i hvert fald flere af bt.dks læsere, der efter sejren i Malmø lørdag aften har kontaktet redaktionen. Flere har spurgt, om den 20-årige sanger har fået hjælp af en talepædagog, eller om hendes læspen har været en hæmsko i hendes karriere.

- Det er faktisk værre, når jeg taler, end når jeg synger af en eller anden grund, siger Emmelie de Forest og fortæller, at hun er blevet kontaktet af flere talepædagoger, efter hun vandt det danske grand prix i Herning.

- Flere har skrevet og sagt, at de kan hjælpe mig af med det. Men det har aldrig været en forhindring. Jeg mærker det ikke så meget, når jeg synger. Og det er heller ikke altid, jeg mærker det, når jeg taler. Det er mest, når jeg taler hurtigt eller er nervøs, siger hun og forklarer, at hun mere ser det som sit eget personlige kendetegn end en belastning.

- Det er bare noget, som jeg altid har haft. Jeg kunne godt ændre på det, men det er ikke noget, jeg har haft lyst til. Jeg kunne også få rettet min næse, så den var helt lige, men sådan er jeg ikke. Jeg har ikke noget problem med, at jeg læsper, Og så må folk tage mig, som jeg er, lyder det fra den 20-årige grandprix-vinder.

Andre læser også