Selv om Armenien er på vej tilbage på fode efter krigen, er landet stadig forholdsvis fattigt. Især når turen går til København, som i en undersøgelse for nylig blev udråbt som et af Europas dyreste hovedstæder.

Den armenske deltager AramMP3 fortæller i dette indslag, hvor meget man kan købe på en dyr restaurant i Armenien, for det beløb hans morgenmad her i Danmark kostede.

AramMP3 er i øvrigt udråbt som en af storfavoritterne til at vinde årets konkurrence, så måske det store grandprix-cirkus skal sætte kursen mod det solrige land. Ifølge AramMP3 er vi i hvert fald alle meget velkomne.

Bt.dk sender hver dag tv fra vores studie på "Eurovision Island" - bedre kendt som Refshaleøen, hvor det Internationale Melodi Grand Prix sendes i næste uge. Hver aften kl. 19.00 lægger vi et stort show med Annette Heick som vært på nettet.

I aftenens show kan du bl.a. møde Lonnie Kjer, der en gang hed Devantier og vandt med sangen "Hallo Hallo". Den sejr sendte hende ud i en temmelig kaotisk oplevelse ved Det internationale Grand Prix i Jugoslavien. Hør hele historien i aften. Se med når du vil - showet er klar kl. 19.00.