Lyt til artiklen

Ved du noget om sagen? Så hører BT meget gerne fra dig. Send en mail til 1929@bt.dk eller skriv en besked til os her på Facebook.

Fem unge piger fik sig en grim forskrækkelse, da en blotter pludselig overraskede dem på en feriekoloni i den nordjyske by Sæby.

De fem piger i alderen 12-14 år deler værelse, mens de holder ferie sammen med mange andre unge i den store bygning, der ligger tæt på stranden og i landlige omgivelser.

Men natten til torsdag krakelerede det idylliske billede.

»Klokken 01.25 stod der pludselig en mand med bar underkrop på den anden side af værelsets åbne vindue,« siger vagtchef hos Nordjyllands Politi Poul Badsberg til BT.

Bag en mørk hættetrøje havde han dækket sit ansigt til med en elefanthue eller et mørkt tørklæde, så kun øjnene var fri. Benene var bare, ligesom hans kønsdele var blottede.

Ifølge Nordjyske sagde manden til de fem piger, at de skulle røre ved ham.

Vagtchefen fortæller, at pigerne blev meget forskrækkede, men det lykkedes alligevel den ene pige, at ringe til sin mor, som også befandt sig på feriekolonien.

Om det var dét, der fik den fremmede mand til at stikke af, er ikke til at sige, men væk forsvandt han.

Da moderen kort efter nåede frem til værelset, var manden stukket af. De fik fat i stedets leder, og hun hjalp pigerne med at få anmeldt episoden til politiet.

Nordjyllands Politi har torsdag undersøgt området.

»Vi har været ude og kigge, men vi har hverken fundet blotteren eller spor efter ham,« siger vagtchef Poul Badsberg.

Pigerne beskriver manden som almindelig af bygning og cirka 180 cm høj. Udover den mørke hættetrøje og det tildækkede ansigt, bar han også mørke eller grønne handsker.

Hvis du har oplevet noget lignende eller set en mand, der kunne passe på signalementet, hører politiet meget gerne fra dig på telefon 114.